İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Şeref Olgun;

“İlk seçimde meclise girip gurup kuran tek parti İYİ Partidir”

“Üç tane maaşlı memur devamlı İYİ Parti aleyhine konuşuyor”

-“İYİ Parti belediyeciliğinin farkını yakından göreceksiniz” 

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, iktidarın karalama kampanyasına rağmen dimdik ayakta duran tek partinin İYİ Parti olduğunu söyledi.

Milletvekili Olgun; “2002 yılından bugüne, kurulup da meclise girdiği ilk seçimde mecliste grup kuran tek parti İYİ Partidir” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından ilk ziyaretini memleketi Çay ilçesine yapan Milletvekili Olgun ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

YOLUNDA İLERLEYEN AYAKTAKİ TEK PARTİ İYİ PARTİDİR

 

Türkiye'nin yeni bir mahalli seçime gittiğini belirten Milletvekili Olgun, “İYİ Parti kuruluşundan bugüne kadar, şartların gerektirdiği şekilde ve mevcut Cumhurbaşkanlığı sisteminin etkisiyle girdiği her seçimde ittifak adı altında girmiştir. Bugüne kadar 2002 yılından bugüne, kurulup da meclise girdiği ilk seçimde mecliste grup kuran tek parti İYİ Partidir. Yine aday olduğum 2023 seçimlerinde üzerimize oynanan o kadar oyun o kadar iftira ve karalama kampanyasına rağmen yine aynı oyunu muhafaza ederek mecliste gurup kuran ve Türkiye'ye hizmet yolunda ilerleyen ve ayakta duran tek partidir” dedi.

BİR TAKIM MENFAAT İLİŞKİLERİ OLMUŞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, mahalli seçimleri tek başına gireceğini açıklamasının ardından, her kesimden saldırılara maruz kalındığını belirten İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, geçmişte yapılan ittifaklardan dolayı parti içerisinde bir takım insanların diğer partilerle menfaat ilişkilerinin olduğunu ifade etti.

Son günlerde İYİ Parti’ye neden fazla saldırıldığını açıklayan Milletvekili Olgun; “Geçmişte yapılan ittifaklardan dolayı partimizde bir takım insanların diğer partilerle, gerek menfaat gerek duygusal ilişkilerden dolayı, ilişkileri oluşmuş. Ne zaman ki Sayın Genel Başkanımız Akşener çıkıp biz bu seçimlere tek başımıza özü başımıza hür ve müstakil gireceğini, 26 Ağustos’ta Kocatepe'de açıkladığından bu yana partimize karşı büyük bir saldırı var. Bunu saldırı niye?

Birincisi Adalet ve Kalkınma Partisi ve onun oluşturduğu Cumhur ittifakı bugüne kadar bizi neyle suçluyordu, sizin bulunduğunuz ittifakın gizli ortağı HDP, onun gizli ortağı PKK deyip, bize bu şekilde politika üretiyordu. Cumhuriyet Halk Partisi niye bize saldırıyor? Bizi şimdiye kadar devamlı kendisini seçim kazandıracak bir parti olarak gördüğü için saldırıyor. Ancak şu anda ülkemizde bulunan merkez boşluğunu dolduracak tek parti İYİ Partidir” diye konuştu.

İYİ PARTİ’NİN KONUŞULMASI ÖVÜNÇ KAYNAĞIDIR

Son günlerde televizyonlarda, medyada gece gündüz İYİ Parti’nin konuşulmasının bir övünç kaynağı olduğunu vurgulayan Milletvekili Olgun; “Çünkü meyve veren ağaç taşlanır. Sokakta geçen bir partiden istifa et olsa kimsenin haberi olmaz. Ancak dört ay önce istifa eden bir şahsı dün etmiş gibi her gün tekrarlamak İYİ Partiler ne kadar korktuklarının bir göstergesidir. Bu sebeple sizler üstleniyoruz. Biz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ilk geldiğinde İYİ Parti olarak dimdik ayaktayız. İnanır mısınız, şu anda halkımızın da gündeminde böyle bir şey yok. Bizlerin gündeminde hiç öyle bir şey yok. Bir hafta oldu, Genel başkan yardımcılığı görevine başladım. Gece gündüz illerde aday açıklaması genel merkezimizde meclisimizde, çalışmaktan kafamızı kaldıracak vaktimiz yok ama bakıyorsunuz televizyonda üç tane maaşlı memur devamlı İYİ Parti aleyhine konuşuyor.

Bundan dolayı hiç kimse bir kuşkuya kapılmasın. Bak göreceksiniz. Ocak ayı geldiğinde Ocak ayındaki anketlerde İYİ Partinin ne olduğunu hem onlar görecek, hem tüm Türkiye görecek” şeklinde konuştu.

BU SEÇİM SADECE MAHALLİ SEÇİM DEĞİL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerin sadece mahalli seçimlerden ibaret olmadığını ifade eden İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Çaylı hemşerilerinden seçimleri kazanmaları için çalışmalarını istedi.

Milletvekili Olgun; “Bu seçimleri bizim İYİ Parti olarak zaten Türkiye konjektörüne göre kazanmamız gerekiyor. İkinci bir hususta daha önemlisi bir konu var, ben Hakan Şeref Olgun bu memleketin çocuğu olarak memleketin sokaklarında oyun oynayan, şu anda içinde bulunduğumuz binanın daha önceki zamanlardaki kiracısı bankanın avukatı olarak, Cumhuriyet caddesindeki Ali emminin Veli dayının kardeşi ve evladı olarak, Çay’dan yetişmiş bir insan olarak, hem Afyonkarahisar’dan Milletvekili seçildim hem de Sayın Genel Başkanımızın parti tarihinde bir ilki, yetkisini kullandığı tek bir insan olarak Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlığına getirildim.

Bu bana değil sizlere verilmiş bir hediyedir, sizlere yapılmış bir jesttir. Bundan dolayı bizim burada yapmamız gereken şey mahalli seçimlerde, ilçemizde bulunan belediyeleri kazanmaktır.

Ben siyaseten geleceğim yere geldim. Bundan sonraki hedefim partimin iktidar olması ve belki bir bakan olmak beklentim olabilir. Ancak ben doğduğum büyüdüğüm topraklara hizmet etmek istiyorum” dedi.

İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİNE HODRİ MEYDAN

İktidar partisi milletvekillerinin bugüne kadar Çay ilçesinin yolunu bilmez iken şimdilerde Çaylı olduklarını belirten Milletvekili Olgun, Çay’a bugüne kadar verilen hangi sözlerin tutulduğunu sordu.

Milletvekili Olgun, şunları söyledi;

“Bakın Afyonkarahisar’ın milletvekilleri var. Bugüne kadar Çay’ın yolunu bilmeyen, bayramlarda Vali’nin arabasıyla bir selam verip geçen bu milletvekilleri ne zaman ki ben aday oldum, bizim Çay’ı tanır oldular. Çay’ı çok sever oldular. Kendi ilçelerini bırakıp Çaylı oldular. Bun bunları sizlerin takdirine sunuyorum. Geçenler bir vekil çıkmış diyor ki; Çay’a bir fabrika kurulacakmış (özel sektörün kuracağı bir fabrika Devletin de değil) imzalar atılmış. O vekilin kendi ilçesinde 5 yıl önce verdiği söz üzerine kendi hemşerileri Termik Santral bekliyor. Hemşerileri bekliyor, acaba bu sefer bize ne söz vereceksin diye. Kimse kusura bakmasın geçmiş yirmi iki yıla bakın bugün Adalet ve Kalkınma Partisi iktidardaydı, Çay Belediyesine bir dönem hariç Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yapmak zorunda olduğu, insanına hizmet etmek için zorunda olduğu hastane, postane, okul dışında ilçemize katkısı olan SEKA Kağıt Fabrikasının kapatılmasından başka ne hizmet geldi, buyursun çıkıp söylesinler. 22 yıldır AKP iktidarında, bu iktidarın belediye başkanları veya milletvekilleri Çay’a nasıl bir özel hizmet getirmişler, nasıl bir hizmette bulunmuşlar çıksınlar meydana söylesinler. Ben burdayım onlar da orada. Her zaman da meydanda tartışmaya hazırım. Bugün bir milletvekili çıkıyor diyor ki Çay benim için önemli. Peki niye? Çünkü Afyonkarahisar’da ayaklarına dokunan tek milletvekili var, o da Avukat Hakan Şeref Olgun. Onu nasıl güçsüz bırakır, itibarsızlaştırabiliriz; O’nun ilçesinin belediyesini almakla… Bu sebeple buradan tüm Çaylı hemşerilerime sesleniyorum. Bu seçimler bizim için bir belediye seçimi değildir. İlçemizde bulunan 3 belediye ile almak zorundayız. Ve iktidar partisi veya iktidar partisine geçmişte oy veren seçmenlerimiz de bizimle, yani İYİ Parti Belediyeleri ile başka partilerin belediyelerinin farkını görsünler. Bu seçimler de bunu göstermenin yoludur.”

İYİ PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI GÖRECEKSİNİZ

Çay ilçesinde, Karacaören ve Pazarağaç beldelerinde kazanılacak olan Belediyelikler ile Yeşil Çaylıların nasıl belediyecilik yapıldığını daha iyi göreceklerini belirten Milletvekili Olgun, “Sizin bu evladınız bir siyasi partinin Genel Başkan Yardımcısı ve siyasi protokolde üç numaralı bir isim. Bu işin muhalefeti iktidarı yoktur. Seçimden sonra başka belediyelerle bizim belediyemizin farkını göreceksiniz. Benim şu anda bulunduğum konumumun değerini de o zaman göreceksiniz. Bundan dolayı hepinize şunu rica ediyorum. Biz ilçemizde bulunan tüm siyasi partili hemşerimiz bizim hemşerimizdir, bizim kardeşimiz, abimizdir. Bu seçim ilçemiz için Karacaören için Pazarağaç için bir siyasi parti seçimi bir belediye seçimi değildir, varlık ve yokluk seçimidir. Bunu böyle hepiniz girdiğiniz tüm ortamlarda tüm hemşerilerimize anlatın” diye konuştu.

DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA YANINIZDA OLACAĞIM

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından bir kısım insanın ‘Çay’a artık gelmez, gelemez’ diye sevindiklerini ifade eden Milletvekili Olgun, dün olduğu gibi bugün de yarın da 24 saat Çaylı’nın yanında olacağının altını çizdi.

Milletvekili Olgun; “Geçen hafta bana Genel Başkan Yardımcılığı görevi verilince birileri ‘Çay’a artık gelemez’ diye sevinmeye başlamışlar. Hakan Şeref Olgun artık Çay’a gelemez biz de ondan kurtuluruz.

Bakın arkadaşlar gelmişte ben nasıl Çay’ın cenazesinde düğününde, iyi günde kötü gününde olduysam şu anda Genel Başkan Yardımcısı olarak da Cenabı Allah nasip eder daha iyi yerlere de gelsem, her zaman her şeyi ile Çay’ın yanında olacağım. Kimse kendi kendine sevdalanmasın. Çıksınlar Çay’a ne yaptıklarını, 5 yıl önce söz verip de yapamadıklarının hesabını versinler. Biz de pırıl pırıl İYİ Parti adaylarımızın projelerini anlatalım takdiri de Yeşil Çaylımıza bırakalım. Çay İlçe Belediye Başkan Adayımız Yaşar Kantartopu, Karacaören Belediye Başkan Adayımız Necati Balık’a kefaletim sonsuzdur. Nasip olur Belediye Başkanı oldukları takdirde günün 24 saati hem başkanlarımızın hem de Çay ilçe halkımızın yanında olacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu


Genel Başkan Yardımcısı Olgun: “Bugüne Kadar Çay’ın yolunu bilmeyenler Çay’ı tanır oldular

Genel Başkan Yardımcısı Olgun: “Bugüne Kadar Çay’ın yolunu bilmeyenler Çay’ı tanır oldular