Emirdağ’ı ziyaret eden Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte ilçede eğitim gören üniversite öğrencileriyle biraraya geldi.

Çarşı Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Kredi Yurtlar Kurumunda gençlerle kahvaltı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu gençleri hem ahlaki anlamında hem de ülkenin birliği ve beraberliği açısından bu tür faaliyetlerle bir araya getirmenin önemli olduğunu ifade ederek programı gerçekleştirenlere ve katılım sağlayan gençlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla bu tür organizasyonların önemli olduğunu ifade ederek: “Şahsım olarak her zaman ülkemizin geleceği olan yeni nesillere büyük önem veriyorum. Bugün de güne başlarken sevgili gençlerimizle birlikte sabah namazını eda ederek kahvaltı yaptık. Günün enerjisini gençlerimizden aldık. Onlarla bir arada olmaktan hem mutluluk duydum hem de keyif aldım. Katılım sağlayan gençlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Program kurum bilgilerinin değerlendirilmesi sonrası, ilçede gerçekleştirilmesi planlanan spor faaliyetleri toplantısının ardından sona erdi.

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Müftüsü Vahit Demiral, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Muhterem Göçmen ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Üniversite Öğrencirle Biraraya Geldi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Üniversite Öğrencirle Biraraya Geldi