Kuruculuğunu eski Başbakan Prof, Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisinin Genel Merkez yöneticileri ile çok sayıdaki il Başkanından oluşan heyet Cumhuriyetin kuruluşunun temellerinin atıldığı Kocetepe’ye çıkartma yaptı.
Bir kaç gün önce kurucu başkan olarak atanan Niyazi Ertaş tarafından organize edilen faaliyetler göz doldurdu.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ülke genelinde kuruluş çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı eski milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özbay, Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı eski milletvekili Feramuz Üstün başkanlığında , Muğla, Manisa,, Denizli, Eskişehir, Uşak, Kütahya illerinin il başkanları ve yönetim kurullları üyelerinden oluşan heyet Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanı Niyazi Ertaş ev sahipliğinde Afyonkarahisar’da bir araya geldiler.
KURTULUŞU YENİDEN YAŞADIK
Büyük Zaferin startının verildiği Kocatepe’ye çıkan heyete burada kurtuluşu savaşının kazanılmasında büyük payları olan Atatürk ve silah arkadaşları hakkında tarihçi rehber tarafından bilgi verildi. Kurtuluş savaşının kazanılmasında önemli yeri olan Kocatepe’de bulunmaktan son derece mutlu oludklarını söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özbay yaptığı konuşmada, “Tarihi günde burada bulunmaktan son derece mutluyuz. Adeta tarihi yeniden yaşadık.Böyle önemli günlerde kutlamalara kısıtlık getiren hükümeti ve iç işleri bakanını uyarıyoruz. Yeri geldiğinde Cumhuriyeti savunanlar milleti bölmesinler. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Malazgirt’te, Kocatepe bizimdir.” Dedi. Gelecek partisi heyeti kocatepe’den Şuhut ilçesine geçerek Atatürk’ün kaldığı evi ziyaret etti.


Gelecek Partisi Kocetepe’de

Gelecek Partisi Kocetepe’de