Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyzi Ertaş, “Yetkiler her ortamda termalin başkentiyiz, mermerin başkentiyiz sucuk ve lokumun başkentiyiz diye övünüyorlar. Termal fuarımız yok” dedi.

 

Partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Ertaş; “Gelecek partisi olarak Afyonkarahisar’da Termal, Mermer, Turizm ve gıda Fuarı açacağız. Yetkiler her ortamda termalin başkentiyiz, mermerin başkentiyiz sucuk ve lokumun başkentiyiz diye övünüyorlar. Şimdi de Gastronomi de Türkiye ikincisiyiz övünüyoruz. Âmâ Afyon gecen hafta 10 Aralık gününe kadar açık olan İzmir uluslararası turizm ticaret ve kongresine katıldı. İlimizin tarihi turistik ve gastronomi güzelliklerini tanıtmak için belediye ve turizm müdürlüğü stant açtı. Afyon standında tarihi ve kültürel güzellikler konaklama tesisleri, seyahat acenteleri, sağlık bilimleri üniversitesi, kendi çalışmalarını tanıttılar. Afyon’u tanıtan herkese Gelecek partisi olarak teşekkür ederiz. Afyon dışarda tanıtacağımıza Uluslararası fuarlar düzenleyerek herkesi Afyonkarahisar’da ağırlayacağız.1993-1994 yapılan sanayi ve teknoloji fuarını yeniden açacağız. Termalin başkentiyiz diyoruz termal fuarımız yok. Sağlığın başkentiyiz diye övünüyoruz sağlık fuarımız yok. Gıda da övünüyoruz gıda fuarımız yok. Mermerin başkentiyiz diyoruz. Mermer Fuarımız yok. Bakın yakında seçim var. Bu güzel şehrimize gelecek partisi olarak termal turizm fuarı getireceğiz. Mermerin layık olduğu tanıtıma kavuşturacağız. Afyon da uluslararası fuar düzenleyerek herkesi Afyon'da ağırlayacağız. 1993 ve 1994 yıllarında yapılan Afyon sanayi ve teknoloji fuarını yeniden açacağız” diye konuştu.

 

3. YILDÖNÜMÜ PASTASI KESTİLER

 

Toplantının ardından Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak partinin 3’üncü kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutlandı.

Başkan Ertaş 3 yıl önce kurulan Gelecek partisinin bu ülkenin kaderi olduğunu söyledi. 

Başkan Ertaş: “Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı olduğum günden bu yana onur ve gururla mensubu olduğum Partimizin 3.yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Partimiz yarınlara odaklandıkça geçmişin yükünün azalacağını, 21. yüzyıla baktıkça geçen yüzyılın kısır çekişmelerinin anlamsızlaşacağını, geleceğe yürüyecek iradeyi ortaya koyup, eski Türkiye defterinin kapanacağını kısa bir sürede herkese göstermiştir” dedi.


Gelecek Partisi'nde 3. yıl pastası

Gelecek Partisi'nde 3. yıl pastası