Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek partisi 3’üncü Yaşını kutluyor. 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş partisinin yaş gününü kutladı. Başkan Ertaş: “Türkiye'yi yönetmeye talip olan Gelecek partisi ülkenin birikmiş bütün dert ve meselelerini çözme azmi ve kararına sahiptir” dedi. 

 

“TÜRKİYE SEVDASINA GÖNÜL VERENLERİN PARTİSİYİZ”

 

Gelecek Partisinin 12 Aralık 2019 tarihinde kurulduğunu hatırlatan Başkan Ertaş: “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne demokrasiye hak ve hukuk millet idaresinin üstünlüğüne milli ve manevi değerlere sahip çıkan siyasi bir partidir Gelecek partisi. Büyük bir davanın adıdır Gelecek partisi. Türkiye sevdasını Gönül verenlerin milletin üstünde başka güç olmadığına inananların partisidir kimsenin önünde eğilmeden kimsenin himayesi olmadan milletin iradesi ile Türkiye'yi yönetmeye talip olan Gelecek partisi ülkenin birikmiş bütün dert ve meselelerini çözme azmi ve kararına sahiptir. Ülkemizin kalkınması halkın refahı yokluktan ve yoksulluktan mücadelede Gelecek partisinin ilkesidir. Ülkeye hizmet şevkimizden millete inancımızdan hiçbir şey kaybetmeden daha büyük azimle yüce milletimizin hizmetindeyiz. Başkalarının sebep olduğu sıkıntıları çözmek biz Gelecek partililere nasip olacaktır” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE’Yİ GELECEK TAŞIMAK İÇİN GELİN HEP BERABER OLALIM”

 

Türkiye’yi Geleceğe taşımak için herkesi partiye davet eden İl Başkanı Ertaş: “Gelecek partisi olarak bu asil millete hizmet etmek onurların en büyüğüdür. Gelecek partisi neferleri olarak gururla taşıdığımız bu bayrağı yere düşürmeden nesilden nesillere taşıyacağız. Gelecek partisi bayrağı bu gün burstadır. Şerefle dalgalanmaktadır. Gelecek partisi demokrasi özgürlük ve milletin bölünmez bütünlüğüdür yalnız bu günlerin değil geleceğimizin umudu teminatıdır. Gelecek partisi milletin içinde milletin sinesinden çıkmıştır. Gelecek partisi birlik ve beraberce, bir birbirimize inanmanın, birbirimizi sevmenin, milletin yanında, olmanın hakkın hukukun adaletin simgesidir. Afyon’un asil ve adaletli insanlarını Bilge lider Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan gelecek partisi saflarında toplanmaya davet ediyorum. İş aş için, yoklukla yoksullukla mücadele için kalkınmış bir Türkiye için Gelecek partisini seçin diyoruz. Türkiye’yi, Afyonumu ileriye Geleceğe götürme şerefini herkes gururla paylaşmalıdır” dedi.


Gelecek Partisi 3 Yaşında

Gelecek Partisi 3 Yaşında