AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti'li Eroğlu, yayımladığı mesajında; milletimizin destansı kahramanlığını, bağımsızlık aşkını, fedakarlığını, birlik ve beraberliğini anlatan İstiklal Marşı’nın Kurtuluş Savaşı döneminin adeta bir belgesi olduğunu söyledi.

Başkan Akman, “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ‘Allah, bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’ temennisiyle kaleme aldığı, her kelimesinde inanç, her dizesinde iman, her kıtasında cesaret ve kararlılık olan İstiklal Marşımız; karanlık ufkun ardından doğacak şafağı bizlere müjdelemiş, bu çerçevede bağımsızlık özlemimizi ateşlemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ’nün 103. Yıl dönümü vesilesi ile bizlere bu güzel vatanı emanet eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz silah arkadaşlarını, bizi biz yapan değerlerimizi yüreklerimizde her daim hissetmemize vesile olan istiklal marşı’ mızı bizlere hediye eden “Milli Şairimiz” Mehmet Akif ERSOY’ u, bütün Şehit ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”. Dedi


EROĞLUNUN, 'İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ' MESAJI

EROĞLUNUN, 'İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ' MESAJI