AK Parti’de ‘İnandığın yolda yürü’ sloganı ile gerçekleşen 7. Olağan kongre sürecinin son kongresi Dinar ilçesinde büyük bir coşku ile fiziksel mesafe kurallarına uyularak gerçekleşti. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, dünyanın en önemli isimlerinden bir tanesi Veysel Eroğlu” dedi.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara’da güçlü milletvekillerinin olduğunu belirterek, “Ben il başkanlığım döneminde bu bölgede hep çalışkan ilçe başkanları ile çalıştım. Yaşar Hocam, Metehan başkanım, Burhanettin Başkanımla birlikte çalıştık. Çok güzel hizmetler verdiler ve büyük bir çalışma sergilediler. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben yeni seçilen başkanımın da bu hizmetleri artırarak devam edeceğinden şüphem yok. Çalışkan bir başkanımız var. Ankara’da güçlü milletvekillerimiz var” dedi.  

“Her daim yolumuza kol kola devam edelim”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise her daim yollarına kol kola devam ettiklerini belirterek, “Değerli hemşerilerim kongreler gerçekten kardeşliğin pekiştiği devam ettiği birlik ve beraberliğimizin zirve yaptığı günlerdir. Burada geçmişte bu bayrak yarışında bayrağı taşımış değerli ilçe başkanlarım var. Bu birlik ve kardeşlik hiç bozulmasın, her daim yolumuza kol kola devam edelim. Çünkü biz bu davaya aşkla inandığımız sürece zaten bu bayrak en yüksekte dalgalanacaktır” dedi. 


"EROĞLU, DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN"

"EROĞLU, DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN"