Eski Bakan Eroğlu Baba Ocağı Şuhut'ta iftar verdi 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, baba ocağı Şuhut ilçesinde hemşehrilerine iftar yemeği verdi. 


Şuhut Belediyesi Şelale Düğün Salonunda düzenlenen iftar proğramına, Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yanı sıra, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanvekili Avukat Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, Ali Altan, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram, çok sayıda iş insanı, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Yassıkaya, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim ve dualar eşliğinde devam eden iftar programı Orman ve Su İşleri Eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in günün anlam ve önemine binaen konuşmalarıyla tamamlandı. Programa yoğun bir katılım oldu. 


Eroğlu Baba Ocağı Şuhut'ta iftar verdi

Eroğlu Baba Ocağı Şuhut'ta iftar verdi