Efe Köyü Muhtarlığından kazaların yoğun olduğu yolda kurban kesimi  

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde köylüler, sık sık kazaların yaşandığı ''Efe köyü yolu virajı ve rampası'' olarak bilinen yerde kurban keserek kazaların olmaması için dua etti.  

Kurban Kesimine, Efe Köyü Muhtarı Mahmut İnce, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, Efe Köyü Camii Eski İmam Hatibi Fatih Kavak ve vatandaşlar katıldı

  Şuhut ilçesine bağlı Efe Köyü Muhtarlığı ve köy halkı tarafından sık sık kazaların yaşandığı ''Efe köyü yolu virajı ve rampası'' olarak bilinen yerde kurban keserek kazaların yaşanmaması için dua etti.


  Efe Köyü Muhtarı Mahmut İnce konu ile ilgili açıklamalarından, ''Malum geçtiğimiz günlerde köy yolumuzda ve köy yolu ayrımında elim trafik kazaları yaşandı. Sizin de bildiğiniz gibi 2 ölümüz var yaralılarımız var. Kurbanımızı şükür amaçlı kestik. Allah inşallah bir daha tekrarını yaşatmasın. İmece usulü vatandaşlarımız duyarlı davrandı. Allah'a hamd olsun kurbanımızı kestik. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın'' dedi.


 

Eski Efe Köyü Cami İmam Hatibi Fatih Kavak konu ile ilgili açıklamalarından, ''malum geçtiğimiz günlerde köy yolunda ve ana yolda iki büyük kaza atlattık. Maalesef 2 canımızı kaybettik. İkinci kazanmamızda ise Allah'a şükür hiçbir can kaybımız olmadı. Muhtarlığımızın öncülüğünde kardeşlerimizin desteği ile kazalardan belalardan korunmak amacıyla şükür niyetine arkadaşlarımızla beraber kurbanımızı kestik. Allah kestiğimiz kurbanı kabul eylesin. İnşallah da görünür görünmez tüm kazalardan cümlemizi korusun inşallah. Salgından olmamızı nasip etsin inşallah'' dedi.
 


Efe Köyü Muhtarlığından kazaların yoğun olduğu yolda kurban kesimi

Efe Köyü Muhtarlığından kazaların yoğun olduğu yolda kurban kesimi