Dostluk Maçının Kazananı Şuhut Belediye Hisarspor Oldu

Afyon Süper Amatör Ligi Temsilcimiz Şuhut Belediye Hisarspor 2023-2024 yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapmış olduğu dostluk hazırlık maçında Mahmut Köyü 1453 Gençlik Spor'u 11-2 skorla farklı yendi.

Şuhut Şehir Stadyumunda oynanan dostluk hazırlık maçında Afyon Süper Amatör Ligi Temsilcimiz Şuhut Belediye Hisarspor ile Afyon 1. Amatör Ligi Temsilcimiz Mahmut Köyü 1453 Gençlik Spor karşı karşıya geldi. Her iki takımın da hızlı başladığı ilk yarıda kıyasıya mücadele eden oyuncular taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü. 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolası ile giren yeşil beyazlar İlk yarıda 5-2'lik bir skorla devre arasına galibiyetle girdi.

Şuhut Belediye Hisarspor, Mahmut Köyü 1453 Gençlik Spor karşısında iyi bir taktik oyunuyla 11-2 farklı skorla galibiyete ulasarak ligde ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Şuhut Belediye Hisarspor Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek konuyla ilgili açıklamalarında, "2023-2024 futbol sezonu için hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Bu nedenle de ilçemizin güzide takımlarından birisi olan Mahmut köyü spor ile hazırlık maçı yapıyoruz. Her iki takımda bulunduğu ligde şampiyonluk hedefindedir. İki takımımıza da başarılar diliyoruz inşallah sakatlıksız kazasız bir maç olur. Tabii Şuhut Belediye Hisarspor'un her zaman hedefi şampiyonluk. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Takımımız gayretli istekli karakterli sporculardan oluşmuş bir takım. İnşallah Sezon sonunda hedefimize ulaşmış olacağız" dedi.

Mahmut Köyü 1453 Gençlik Spor Kulübü Başkanı Davut Özdemir ise konuyla ilgili açıklamalarında, "Recep kardeşim öncelikle yeni sezonun tüm takıma ve ekibimize sakatlıksız ve kazasız belasız geçmesini diliyorum. İlçemizin başarılı takımı Hisarspor ile şu anda hazırlık maçı oynuyoruz. İki takımın da birbirini görmezse açısından antrenmanlı bir hazırlık maçı oluyor. Hisarspor'a Süper Amatör Liginde başarılar diliyorum. Kendi takımımıza gelecek olursak bu sezon Afyon'daki sahalarda antrenman yapamadık. Antrenmansız olarak lige katılacağız. Elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Çıkıp sahaya mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Ayrıca Şuhut Şehir Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçı öncesinde Mahmut Köyü 1453 Gençlik Spor Teknik Direktörü Fatih Yalçınve Kulüp Başkanı Davut Özdemir tarafından günün anısına Şuhut Belediye Hisarspor Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek'e takımın şanlı forması takdim edildi.

Haber: Recep Dikici


Dostluk Maçının Kazananı Şuhut Belediye Hisarspor Oldu

Dostluk Maçının Kazananı Şuhut Belediye Hisarspor Oldu