Demokrasi ve Atılım Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı İlk Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Şuhut Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongreye, DEVA Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Er,  DEVA Partisi Şuhut İlçe Başkanı Turgut Fehmi Tunçay, kurucu ve yönetim kurulu üyeleri, delegeler, STK temsilcileri ve misafir katılımcılar katıldı.


Kongrede ilçe divan kurulu,  Divan Başkanı Selçuk Altıntuğ, Divan Üyeleri Ayşen Deniz, Ahmet Dayılar ve Ahmet Kızık'tan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanı Selçuk Altıntuğ başta olmak üzere DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve DEVA Partisi Şuhut İlçe Başkanı Turgut Fehmi Tunçay günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını gerçekleştirdi. Kongrenin ardından delegeler oylarını kullandı. Kurucu İlçe Başkanı Turgut Fehmi Tunçay 11 oyla yeniden güven tazeledi.


Şuhut Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongre, günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Deva Partisi Şuhut İlçe Başkanı Turgut Fehmi Tunçay kongrenin ardından yapmış olduğu yazılı açıklamada, "Sayın devlet görevlileri, kıymetli basınımız , sayın divan , sayın misafirlerimiz, öncelikle Cumhuriyetimizin 98 inci yılı kutlu olsun.  Başta Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz  gazilerimiz ve tüm emeği geçenlerin mekanları Cennet Ruhları Şad Olsun, Zafere giden Yolun Topraklarına Hepiniz hoş geldiniz.  Atatürk'ün çizdiği yolda , laik, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan, hiç kimseyi ayrıştırmayan ve ötekileştirmeyen,  kavgacılığı değil kucaklaşmayı savunan istişareye açık fikirlere değer veren  bir yönetim anlayışı ile ilçemize, Ülkemize, milletimize ve insanlığa hizmet için çıktığımız bu yolda amacımız kimseye sıkıntı vermeden halkımıza hizmet etmektir. Çünkü Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla bu yola çıktık ve aynı amaçla yolumuza devam edeceğiz İnşallah. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir Devlettir. İlçemiz ve Ülkemiz  insanı herşeyin en güzeline layıktır. Çıktığımız bu kutlu yolda desteklerini eksik etmeyen Yürekli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.


DEVA Şuhut İlçe Başkanlığı İlk Kongresi'ni Gerçekleştirdi

DEVA Şuhut İlçe Başkanlığı İlk Kongresi'ni Gerçekleştirdi