Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Yarışlı köyünden Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Garipçe köyüne kiraz toplamaya giden Özlem Ö., dayısının oğlu Y.B. tarafından vurularak yaralandı.
 

Olay Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Garipçe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özlem Ö., Şuhut ilçesine bağlı yarışlı köyünden Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Garipçe köyüne kiraz toplamaya gitti. Özlem Ö., bu esnada boşanma aşamasındaki eşi Arif Ö. ve dayısının oğlu Y.B. ile bir süre konuştuktan sonra kiraz toplama yerinden ayrılarak belli bir mesafe uzaklıkta dayısının oğlu Y.B. tarafından 2 el silahla ateş edilerek yaralandı. Olayı gören çevredeki sakinler durumu 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen ekipler yaralı Özlem Ö.'yü Süleyman Demirel üniversitesi Hastanesi'ne sevk etti. Özlem Ö'yü yaraladıktan sonra Arif Ö. ve Y.B. olay yerinden kaçtı. Jandarma ekiplerinin arge çalışmaları sonucunda salar beldesinde yakalanan Arif. Ö. ve Y.B. gözaltına alındığı öğrenildi.
 

Özlem Ö., eşi Arif Ö. ile arasındaki boşanma tartışması dolayısıyla Özlem Ö.'nün dayısının oğlu Y.B. tarafından silahla vurularak yaralandı.
Olay, Isparta’nın Senirkent ilçesi Garipler köyünde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Garipler köyüne kiraz toplamaya giden Özlem Ö., eşi Arif Ö.  dayısı Y.B.'nin 2 el ateş etmesi sonucu Özlem Ö. yaralandı. Yaralanmanın ardından olayı gören çevre sakinlerinin durumu 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından yaralı Özlem Ö. Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Özlem Ö.'yü yaralayan dayısı Y.B. ve eşi Arif Ö. olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine Arif Ö. ve Y.B. Afyonkarahisar iline bağlı Salar Beldesi civarlarında Jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından teslim oldu. Yaralı Özlem Ö.'nün sağlık durumunun iyiye gittiği Arif Ö.'nün akrabalarının tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği esnada konuşabildiği öğrenildi.

Diğer taraftan Jandarma ekipleri tarafından yakalanan Arif Ö. ve Y.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.


Dayısının oğlu tarafından vuruldu

Dayısının oğlu tarafından vuruldu