Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve partililer, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin yeni yönetimini ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Ziyaretimizde Afyonkarahisar’ın tarım kenti olduğunu, ancak tarım girdilerinin yüksek olması nedeniyle tarımdan geçimini sağlayan insanlarımızın tarımı bırakarak başka işlere yöneldiklerini dile getirdik. İlimizde yaşanan göçün, ağırlıklı tarım bölgelerinde meydana geldiğine dikkati çektik. Pancar üretimi ve özelleştirilen şeker fabrikasının durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.
“CHP İKTİDARINDA TARIM VE HAYVAN ÜRETİCİLERİNE DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”
Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eroğlu ise, pancar kooperatiflerine kaynak aktarımı yapılmasının gerekli olduğunu dile getirdi. Ayrıca ülke genelinde 31 kooperatif olduğunu, Afyon Pancar Kooperatifinin ilk 3. sırada yer aldığını belirtti. Görgöz, “Biz de CHP iktidarında tarım ve hayvan üreticilerine sağlayacağımız destekleri anlattık. Üreticilerimizin her zaman yanında olduğumuzu, çiftçisi doymayan bir ülkenin halkının da aç olacağını belirterek, tarımın önemine vurgu yaptık. Kooperatif Başkanı Eroğlu ve yönetimine gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 


CUMHURİYET HALK PARTİSİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞINDAN PANCAR KOOPERATİFİNE ZİYARET

CUMHURİYET HALK PARTİSİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞINDAN PANCAR KOOPERATİFİNE ZİYARET