Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut  İlçe Başkanlığınca 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilçe danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Şuhut Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısına Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal İl başkanı Yalçın Görgöz Kadın Kolları MYK üyesi Hatice Semerci İlçe başkanları,il ve ilçe kadın ve gençlik kolları,önceki dönem il başkanları,önceki dönem Şuhut ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunması ile başlayan toplantıyı CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman yönetti. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Mehmet Kahraman 15 Aralık 2019’dan beri gerçekleştirilen parti faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak, Cumhuriyet Halk Partisinin yapılacak ilk seçimde Şuhut’ta birinci parti olacağını ve yapılacak ilk yerel seçimlerde de Şuhut’u derman Belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade etti. Az kaldı Geliyor gelmekte olan diyerek toplumun tüm kesimlerinin umudunun CHP ve Millet ittifakı olduğunu sözlerine ekleyen Kahraman Halkın mutsuz,umutsuz ve gelecek kaygısı taşımaktadır. Toplumdaki umutları yeniden yeşertmenin tek çaresi CHP ve millet ittifakıdır.İktidarın ve yerel yöneticilerinin yorgunlukları artık apaçık ortadadır. Yanlış politikalar sonucu halkın umutlarınında daha fazla tüketilmesi gereksizdir.CHP Şuhut İlçe başkanlığı olarak yapılacak ilk genel ve yerel seçimlere hazırlıklarımız tamdır diyerek Şuhut’ta birinci parti olacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.


Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ülkenin kötü yönetiminin sonuçlarını işçi, çiftçi, esnaf, memur yani toplumun tüm kesimlerinin çektiğini belirterek artık AKP nin gidici olduğunu Afyonkarahisar'da CHP'nin birinci parti olduğunu, halkın artık sandığın bir an evvel önüne gelmesini beklediğini belirtti.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, son anketlere göre Afyonkarahisar’da CHP ‘nin 2 vekil çıkarttığını belirterek başta Şuhut ilçemiz olmak üzere hem genel seçimlerde Şuhut ‘ta birinci parti olacağız hemde yerelde Şuhut'umuzu derman belediyecilikle tanıştıracağız. dedi.
Konuşmalar sonrası önceki dönem CHP sinde görev almış ilçe başkanları,gençlik ve kadın kolları başkanları,belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerine Şuhut ilçe başkanlığı tarafından onur belgeleri takdim edildi.
Toplantı birlik beraberlik mesajları ile sonlanırken katılımcılar toplu olarak ilçenin pazarı olmasından dolayı pazarcı ve çarşı esnafını gezerek sorunlarını ve sıkıntılarını dinlediler.


CHP ŞUHUT İLÇE BAŞKANLIĞI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

CHP ŞUHUT İLÇE BAŞKANLIĞI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI