Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi fyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, ziyaretleri kapsamında Şuhut ilçesine bağlı Bozan ve Tekke Köy sakinleri ile bir araya geldi.


 

CHP Afyon İl Başkanı Yalçın Görgöz ve CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman'a Bozan ve Tekke Köyü ziyareti esnasında, CHP İl Başkan Yardımcısı Nuri Akşit, Sezai Yılmaz ve Fevzi Şahancan eşlik etti. Başkan Görgöz ve Başkan Kahraman Bozan ve Tekke köyünü ziyaret ederek köy sakinleri ile bir süre hasbihal etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz ve  Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek gerekli notlarını aldı. Başkan Görgöz ve Başkan Kahraman misafirperverliklerinden dolayı Bozan ve Tekke Köyü sakinlerine teşekkürler iletirken Bozan ve Tekke Köyü Sakinleri ise Ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret günün anlam ve önemine binaya çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İl başkanımız Yalçın Görgöz,İl başkan yardımcılarımız Nuri Aksit,Sezai Yılmaz ve Fevzi Şahancan ile birlikte Bozan ve Tekke Köylerimizde köylülerimiz ile gündem üzerine fikir alışverişi yaptık.Güzel günler yakın...Köy ziyaretlerimiz devam edecek...


CHP HEYETİNDEN BOZAN VE TEKKE KÖYÜNE ZİYARET

CHP HEYETİNDEN BOZAN VE TEKKE KÖYÜNE ZİYARET