Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bursa Milletvekili PM Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, CHP Şuhut İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kollarından oluşan heyet ilçe merkezi başta olmak üzere köy ve geçtiğimiz günlerde Suriye’de yaralanan Mehmetçiğimiz Ahmet Karakuş’un ailesini ziyaret etti. 

Milletvekilleri ve CHP Şuhut teşkilatından oluşan heyet ilk önce AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Orman ve Suyun Mimarı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yoğun girişimleri sonucunda bu yaz tamamlanacak olan Şuhut – Afyonkarahisar yolunda incelemelerde bulundu. Anayurt köyünde çiftçilerin sorunlarını dinleyen CHP heyeti akabinde Kayabelen, Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerini ziyaret ederek buralarda köy halkı ile bir araya geldi. Köy halkı ile bir süre hasbihal eden heyet köy sakinlerinin sorunlarını dinleyerek gerekli notlarını aldı. Ziyaretlerine Karaadilli Belde ziyareti ile devam eden CHP heyeti burada iş yeri sahipleri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Köy ziyaretlerinin ardından Şuhut ilçe merkez çarşı esnaflarını ziyaret eden Milletvekilleri ve CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet çarşı esnaflarının sorunlarını dinledi. 

Son olarak Suriye’de PKK terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan Şuhut’lu Ahmet Karakuşun ailesini Ortapınar köyünde ziyaret eden CHP heyeti geçmiş olsun dileklerini Karakuş’un ailesine iletti.


CHP HEYETİ ŞUHUT’TA ESNAF VE KÖY ZİYARETİ

CHP HEYETİ ŞUHUT’TA ESNAF VE KÖY ZİYARETİ