CHP Şuhut İlçe Başkanlığında Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın katılımlarıyla bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi etkinliğinde, CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanı Müzahir Özaşkın, Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Ölmez, Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Necip Aydoğdu, partililer ve vatandaşlar coşkulu bir bayramlaşma programında bir araya geldi.

CHP Şuhut ilçe başkanı Mehmet Kahraman bayramlaşma merasimi esnasında yaptığı konuşmasında, “ Millet İttifakı partilerimizin ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal‘ın katılımı ile anlamlı bir bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. 20 yıllık AKP iktidarı ülkemizi derin bir uçurumun kenarına getirmiştir.. Halkımızın yaşamış olduğu ekonomik kriz günden güne büyüyüp katlanarak sürmektedir.
İster erken ister zamanında  yapılacak bir seçime Millet ittifakı olarak hazırız.


Masanın altı masanın üstü diyerek ittifakımıza nifak sokmak isteyenlere verilebilecek en güzel cevabı işte buradan veriyoruz.İttifak partilerimizin ilçe başkanları ve partililer olarak bizler milletimizi temsil ediyoruz.Ülkemizi ve milletimizi düşünerek vatandaşımızı bu darboğazdan kurtaracak ülkemizde hak hukuk adaleti sağlayarak halkı huzura ,refaha ve aydınlığa kavuşturacağız.
Günden güne halkımızın partimize ve ittifak ortağı partilerimize duyduğu güveni görüyoruz.Aynı zamanda akp ve küçük ortağı MHP ile yollarını ayıran vatandaşlarımız hem partimize hemde ittifak partilerimize katılımının arttığını biliyoruz.
İşte buradayız dimdik ayaktayız.inşallah yapılacak ilk seçimlerde milletimizin temiz oyları ile hem cumhurbaşkanımızı seçecek hemde Meclis’te büyük bir çoğunluk ile millet ittifakımızı çok güçlü bir şekilde temsil edecek vekillerimizi seçeceğiz.
Bu vesile ile CHP Afyonkarahisar milletvekili sayın burcu Köksal ‘a,iyi parti ilçe başkanı Müzahir Özaşkın ‘a,Demokrat parti ilçe başkanı İbrahim Ölmez ‘e,Saadet partisi ilçe başkan vekili Necip Aydoğdu ‘ya partililere ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal Şuhut'ta partililerle Bayramlaştı

CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal Şuhut'ta partililerle Bayramlaştı