ÇAYKUR, Büyük Taarruz'un 99. Yıldônümü etkinlikleri kapsamında Şuhut'tan Kocatepe'ye yürüyen yurdumuzun dört bir tarafından gelen insanlara sıcak çay ikram eden ÇAYKUR reklam ve tanıtım tırı gece gündüz katılımcılara hizmet verdi.

Şuhut'ta Çakırözü'nden Kocatepe'ye  binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen yürüyüşle sona eren Büyük Taarruz'un 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zafer Yürüyüşü'ne yurdun dört bir tarafından gelen insanlara sıcak çay ikram eden ÇAYKUR reklam ve tanıtım tırı gece gündüz katılımcılara hizmet verdi.

 

 Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından genç, yaşlı çok sayıda vatandaş, Kocatepe'nin soğuk ve esintili olması dolayısıyla ÇAYKUR’un sıcak çayıyla ısınan vatandaşlar ÇAYKUR’a ve tanıtım tırında kendilerine hizmet veren personele teşekkür ederken, bu özel günlerde ÇAYKUR’u yanlarında görmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.


Büyük Taarruzun 99. Yıldönümünde Çakırözü köyünden Kocatepe'ye yürüyen binlerce vatandaşımıza gönülden hizmet veren Çaykur Genel Müdürü Ziya Alım ve ÇAYKUR personellerine bu güzel hizmetten dolayı canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber: Recep Dikici


ÇAYKUR Kocatepe'de Binlerce Kişinin Yüreğini Isıttı

ÇAYKUR Kocatepe'de Binlerce Kişinin Yüreğini Isıttı