Afyonkarahisar Gönül Köprüsü Derneği ve gazetecilerden oluşan heyet, Şuhut'ta Şuhut Şehitliği, Atatürk Evi ve Kent Müzesini ziyaret etti. 

Afyonkarahisar Gönül Köprüsü Derneği Başkanı Lütfiye Polat, sivil toplum kuruluşları ve gazetecilerden oluşan heyet Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün destekleriyle Şuhut Şehitliği, Atatürk Evi ve Zafer Yolu Karargahı'nı ziyaret etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ziyaret Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde devam etti.

Başkomutan Tarihi Milli Park Alan Kılavuzu Rehber Habib Akalın mihmandarlığında Şuhut Şehitliği'ni ziyaret eden misafirler Kurtuluş Savaşı'nda atalarımızın destansı mücadelelerini dinleyerek zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Şuhut Şehitliği ziyaretinin ardından Atatürk Evi ve Zafer Yolu Karargahı'nı ziyaret eden Gönül Köprüsü Derneği Başkanı Lütfiye Polat, eğitimciler, STK Temsilcileri ve gazetecilerden oluşan heyet Şuhut tarihinin önemli bir yere sahip olduğunu burada duygu dolu anlar yaşadıklarını ifade etti.

Proğrama, Gönül köprüsü dernek Başkanı Lütfiye pancar, Sosyal yaşam geliştirme  Dernek Başkanı Nilgün Seçen, Gönül Dostları Dernek Başkanı  Yıldız Değer, Araştırmacı Gazeteci Arif Yağcı, Afyon  Kültür Turizm Derneği Başkanı Ömer Mazi, Afyon Lisesi Müdürü Turgay Bingül, Afyon Doğa Sporlari Temsilcisi Mithat Şener, Sağlık Yaşam Derneği Mukatter Şener ve Süleyman Şen, Lösemi coçuklar Yardım Gönülleri  Başkanı Ramazan Öz, Afyon Ertuğrul Gazi Yörükler  Dernek Başkanı Mustafa Kol , Karakoyunlular Fedarasyonu  Derneği Osman Taşpınar  Kültür Müdürlüğü  personeli Ozan Ceylan, tüm dernek başkanları katıldı. 


Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünde Şuhut'ta Tarihi Yerleri Ziyaret Ettiler

Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünde Şuhut'ta Tarihi Yerleri Ziyaret Ettiler