Davet

Değerli Tasarımcılar;

Sizleri Büyük Taarruz’un 100. Yılı kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi, Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Belediyesi ve  Şuhut Meslek Yüksekokulu olarak Büyük Zafer’in 100. yılına özel Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde hayata geçirilecek 100 etkinlikten birisi olan “Büyük Taarruz’un 100. Yılı” adlı ulusal afiş yarışması ve sergisine davet etmekten mutluluk duyarız.

Düzenlenecek olan ulusal afiş yarışması ve sergisi, ile Cumhuriyet meşalesinin yakıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’den bir milletin kaderine yön verdiği Afyonkarahisar’da başlayan ve zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anlamak, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anmak, gençlerimizi bu konuda bilinçlendirmek ve bu kapsamda “Şehitlik Mertebesi, Bağımsızlık, Milli Mücadele, Kurtuluş,  Büyük Taarruz, Zafer ve Cumhuriyet Meşalesi” temalı afiş tasarımları ortaya koymak amaçlanmaktadır.

 

Konuyla ilgili değerli eserlerinizi katılım formları ile birlikte, katılım koşullarına uygun olarak en geç 26 Temmuz 2022 tarihine kadar (buyuktaarruzyarismaafis@aku.edu.tr) adresine göndermenizi beklemekteyiz.

Çalışmalarınızda başarılar diler, saygılarımızı sunarız.


Büyük Taarruzun 100. Yılı Ulusal Afiş Yarışması Yapılacak

Büyük Taarruzun 100. Yılı Ulusal Afiş Yarışması Yapılacak