Başkan Zeybek’ten, Ülkü Ocakları’na ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler’e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Diler, ülkü ocaklarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür etti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler’e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Sami Çetinaktı,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler’e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zeybek, “birlikteliğimiz daim oldun”
Ziyarette konuşan Başkan Zeybek, “Değerli Ocak Başkanım ve yönetimi geçtiğimiz günlerde bizi belediye ziyaret etmişlerdi. Bizde hem iade-i ziyarette bulalım hem de yeni seçildiği için kendisini ve yönetimini tebrik ederim diye ziyaret ettik.  Cenabı hak birlikteliğimizi daim etsin.  Zor bir dönemden ve süreçten geçiyoruz sağ olsun. AK Parti ve MHP yeni bir seçim yasası hazırladı.  Gerçekten çok güzel bir tasarı umarım meclisten olduğu gibi geçer ve yasalaşır.  Bizler tabanda Cumhur İttifakı ruhu ile bir ve beraber koşturmaya devam ediyoruz. Ülkemizin bekası ve geleceği için cenabı hak hem Devlet Bey'e hemde Reisimize uzun ömür versin birliktelikleri daim olsun” dedi.

Diler desteklerinden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür etti
Ülkü Ocaklarına vermiş oldukları destekten dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Ocak Başkanı Diler, “Sayın Belediye Başkanımıza ve yöneticilerimize nazik ziyaretler için tekrar çok teşekkür ediyorum. Gençleri ve Türk-İslam ülkücülerini burada yetiştirmek için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bu konuda da Ülkü Ocağımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.


Başkan Zeybek’ten, Ülkü Ocakları’na ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Başkan Zeybek’ten, Ülkü Ocakları’na ‘Hayırlı olsun’ ziyareti