Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ilçe ziyaretleri kapsamında Şuhut ilçesini ziyaret etti.

Başkan Zeybek’e ziyareti esnasında AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, AK Parti Şuhut Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, AK Parti Şuhut Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Şuhut Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir ve parti üyeleri ile birlikte belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Zeybek, Başkan Karadeniz ve Karakuş Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve belediye meclis üyeleri ile birlikte bir süre sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet misafirperverliklerinden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkürlerini ileterek ilçe genelinde devam eden çalışmalarda kolaylıklar diliyorum sözlerine yer verdi. Ayrıca Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt tarafından Başkan Zeybek’e ilçenin tarihi kitabı olan ‘’Şuhut’’ kitabını hediye etti.

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyet Şuhut Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Zeybek’i burada AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Mühendisi Ali Diren, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ve parti üyeleri karşıladı. Başkan Zeybek hoş bir sohbet eşliğinde devam eden misafirperverliklerinden dolayı Başkan Diren ve ekibine teşekkür ederken, Başkan Diren ve ekibi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Teşkilatçı bir kimliğe sahip olan Başkan Zeybek Şuhut AK Parti İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgiler alarak Başkan Diren ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet Şuhut ekibi ile birlikte Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Zeybek AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından et ve sucuk sektörünün önemli değerlerinden Danet Et ve Entegre Tesislerini ziyaret ederek burada İlçenin başarılı İş Adamı Recep Uluçay ve çalışan personelleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Haber: Recep Dikici


Başkan Zeybek'ten Şuhut’a Ziyaret

Başkan Zeybek’ten Şuhut’a Ziyaret