Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri, minik sporcuları ziyaret etti.

Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret esnasında, Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt ve Antrenör Erdal Yüksel eşlik etti. Başkan Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri minik sporcular ile bir araya gelerek minik sporculara kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Voleybol branşında eğitim gören minik sporcular ile bir araya gelen başkan Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri voleybolu öğretmeni Hakan Kara çeşmeden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Akabinde hatıra fotoğrafı çektiren Şuhut Belediye Hisarspor heyeti burada ki ziyaretinin ardından Profesör Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi'nde bulunan spor salonunu ziyaret ederek buradaki minik sporcularla bir süre vakit geçirdi. Burada da minik sporculara kek ve meyve suyu ikramında bulunan Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet günün anlam ve önemine binaen çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından ziyaretini sonlandırdı.

Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek konu ile ilgili açıklamalarında, "Evet Recep bey bugün Şuhut yönetim kurulu üyelerimiz ve Şuhut İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte yaz spor okullarını ziyaret ettik. Çocuklarımızla birlikte olduk inşallah çocuklarımızın geleceği için bu faaliyetler ilçemiz için önemli. Şuhut belediye hisarspor Kulübü olarak elimizden geldiğince çocuklarımızın ve hocalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Faaliyetlerimiz bu şekilde devam edecektir" dedi.

Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt ise konu ile ilgili açıklamalarında, "Şuhut Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi 10 branşta ortaklaşa yaz spor okullarını açtık. Şuhut belediye hisarspor Kulübü başkanımız Abdullah Zeybek ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yaz spor okullarını birlikte ziyaret ediyoruz. Sporcularımızla güveniyoruz sporcularımızla ilgileniyoruz inşallah gelecekteki sporcularımızı Şuhut'tan çıkarmak istiyoruz. Şu anda 500'e yakın üyemiz var. İnşallah şampiyon öğrenciler çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.


Başkan Zeybek ve Yönetim Kurulundan Minik Sporculara Ziyaret

Başkan Zeybek ve Yönetim Kurulundan Minik Sporculara Ziyaret