Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy , Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, Miraç Kandiline erişmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Ulusoy, bu manevi gecelerin, insanlar arasındaki dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Miraç Kandili’nin gönüllerin aydınlandığı, manevi değerlerin güç kazandığı, paylaşma ve dayanışmanın arttığı mübarek bir gece olduğunu kaydeden Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, sözlerine şöyle devam etti:

"Miraç, tüm Müslümanlar için bir fırsat olup, ibadet, dua ve istiğfar ederek manevi duygularının arttığı mukaddes bir gecedir. Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandil’ine erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Böylesine anlamlı ve mübarek gecelerde sadece kendimiz için değil tüm inananların ve hatta tüm insanlığın hayır ve selameti için, yeryüzünde huzur, barış ve adaletin hâkim olması için ellerimizi semaya açmalı, Rabbimize gönülden boyun eğerek dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlar ve güzellikler getirmesi dileğiyle tüm müminlerin ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.


Başkan Ulusoy’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Ulusoy’dan Miraç Kandili Mesajı