Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ulusoy yazılı olarak yayınladığı mesajında, kadınların bir gün değil 365 günü el üstünde tutulması gerektiğini belirterek Türk toplumunda kadının çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kadınların ekonomiden siyasete, eğitimden ticarete her branşta alanda olması temennisinde bulundu.

‘’Kadınlar Bir Gün Değil Yılın 365 Günü Kadınlar Günüdür’’

Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy sözlerine, “Bir gün değil yılın 365 günü kadınlar günüdür. Her toplumda olduğu gibi Türk toplumunda da kadının önemli bir yeri vardır. Türk kadını tarihimiz boyunca, yaşamın her safhasında erkeklerin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış, özellikle Kurtuluş Savaşının her döneminde aktif rol oynamış, cesareti ve fedakârlığıyla adını tarihe yazdırmıştır.

Özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete, ticaretten sosyal hayata her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Üreten kadın ve emek veren kadın güçlü toplum demektir. Güçlü toplumlar ise güçlü ve umut dolu yarınların kaynağıdır.

Hayatımızın birçok alanındaki çalışmalarıyla dünya çapında başarılara imza atmış, varlıklarıyla toplum yapımıza şekil veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.


Başkan Ulusoy’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

-Başkan Ulusoy’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı