Afyonkarahisar'ın Karaadilli Belde Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, tüm ulusun gününü kutladı.

Başkan Ulusoy, Türkiye’yi zor duruma düşürmeye çalışanlara karşı her daim demokrasinin yanında olduklarını belirterek, “Aziz Milletimiz, tarihi boyunca hiçbir zorbaya teslim etmediği iradesini ilelebet koruyacaktır. 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 6. yıldönümündeyiz. Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı Çanakkale’de ve Dumlupınar’da ne cevap vermişse 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Milletin iradesini ve bağımsızlığını hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadı ve asla da ulaşamayacaktır. Necip milletimiz; Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla hainlerin kirli oyununu bozmuştur. Bütün dünyaya demokrasi dersi vererek; cesaret ile dirayetle büyük birlik ve beraberlik destanı yazmıştır. 15 Temmuz’da Türkiye, kapkaranlık bir geceden aydınlık bir güne uyanırken, tüm dünya mazlum ve mağdurlarına umut ışığı olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’ni canı pahasına koruyan yüce milletimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize milletçe minnettarız ve o kahramanlarımızı asla unutmadık ve unutmayacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; o gece o hayasız akını durdurmak için iman dolu göğsünü siper eden şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Ve o gece sesiyle, duruşuyla, mücadelesiyle, duasıyla kutsalına sahip çıkan milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi


Başkan Ulusoy'dan 15 Temmuz Mesajı

Başkan Ulusoy'dan 15 Temmuz Mesajı