Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Kurtuluş Savaşı’nın önderi, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkenin ve milletimizin ortak değerlerinden biridir. İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Atatürk, dik ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Atatürk, Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadeleyi milletimizin bütün fertlerinin desteğiyle zafere ulaştırmayı başarmıştır. Milletten aldığı güç ve destekle düşmana karşı koymuş, yine milletin azim ve kararlılığıyla büyük bir destan yazmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, cennet vatanımız uğruna canını ve kanını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi yad ediyor, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde özlem ve minnetle anıyoruz" dedi. 


Başkan Ulusoy'dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Ulusoy'dan 10 Kasım Mesajı