Demokrasi ve Atılım Partisi Şuhut İlçe Başkanı Turgut Fehmi Tunçay, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Demokratik ve Atılım Partisi Şuhut İlçe Başkanı Turgut Fehmi Tunçay, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83 yıl dönümünde yayımladığı mesaj ile andı.  


Başkan Tunçay mesajında, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, askeri deha, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83.yıl dönümünde bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türk Milletine değil; azmi, zekası, kararlılığı, vatan ve millet sevgisi ile tüm dünya ülkelerine de örnek olmuş, 'Ya istiklâl, ya ölüm!' diyerek bir milleti ayağa kaldırmış ve Türkiye Cumhuriyeti gibi güçlü ve sağlam bir eseri ortaya koymuştur.
Aramızdan ayrılışının 83. yılında bizlere düşen görev, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için elbirliğiyle çalışmaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, vatan müdafaası için mücadele eden gazilerimize şifa diliyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz." İfadelerine yer verdi. 

 

 


Başkan Turgut Fehmi Tunçaydan 10 Kasım Mesajı

Başkan Turgut Fehmi Tunçaydan 10 Kasım Mesajı