Şuhut Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhittin Özaşkın mazbata töreni öncesinde ziyarete gelecek vatandaşlardan tebrik için çiçek yerine Şuhut Gönüllüleri ve Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerine destek olmalarını rica etti.

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, tebrik ziyaretine gelecek vatandaşlardan çiçek ve çikolata yerine, ilçede faaliyetlerine devam eden Şuhut Gönüllüleri ve Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerine destek olmalarını istedi. 

Başkan Özaşkın açıklamasında, şunları kaydetti:

"Aziz Şuhutlular,

Bugün seçim süreci tamamlanacak ve bir aksilik olmazsa mazbatamızı alacağız. Geriye bir devir teslim işi kalacak. Malumunuz üzere Ramazan Ayı'ndayız ve bu güzel günlerin amacı yardımlaşmanın arttırılması.Önümüzdeki birkaç gün pek çok kardeşimiz halisane duygularla milletin makamına ve şahsıma çiçek veya çelenk gönderecek. Biz bir sefere mahsus Ramazan Ayı’nın hatrına bu uygulamayı kaldıralım. Çiçek Bedeli ibaresiyle aşağıda paylaştığım iki güzide hayır derneğimizin hesaplarına gönlünüzden kopanı, imkanınızın elverdiğini bağışlayın. Makamınız ilk günden çiçek gibi olsun. Ben de gurbette okudum, öğrenciliğin çilesini bilirim. Bu yüzden göndereceğiz yardımlar öğrenci kardeşlerimize harçlık, ailelere de bir nebze destek olsun. Önümüzdeki birkaç gün fırsat bulduğunuz anda az çok demeden yardımda bulunmanızı istirham eder, yapacağınız yardımların hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sağlıcakla kalın" ifadelerine yer verdi.

ŞUHUT GÖNÜLLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

ZİRAAT BANKASI : TR75 0001 0004 1797 6641 2050 01

ŞUHUT DOSTELİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

ZİRAAT BANKASI: TR15 0001 0004 1757 1419 0850 01


Başkan Özaşkından Örnek Davranış

Başkan Özaşkından Örnek Davranış