Başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu Cehennemden Kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun.

6 Şubatta Meydana Gelen Asrın Felaketinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, Yaralılarımıza Acil Şifalar Diliyorum. Milletimizin Başı Sağolsun. Ülkemize Geçmiş Olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletimize verdiği Sözde de belirttiği gibi "Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır
Ölen canları geri getiremeyiz ama yıkılan her şeyi yeniden yaparak depremin yaralarını tamamen saracağız.
Bizi girdiğimiz hiçbir mücadelede yalnız bırakmayan milletimizin bu defa da yanımızda yer alacağına inanıyorum." Devlet ve Millet olarak bu Asrın felaketininde üstesinden geleceğiz.

10 Mart 2023 Tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tarafından seçim Kararı 14 Mayıs 2023 tarihi olarak alınmıştı. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize, tüm islam alemine Afyonkarahisar’ımıza ve Şuhut’ umuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 23 Mart 2023 tarihine Kadar Süren Milletvekili Aday Adayı Başvuru Sürecimiz tamamlandı. Bugüne Kadar Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımıza 44 Aday Adayımız Başvuru Yaptı. Gördük ki yine Ak Parti’mize Çok Büyük Bir Teveccüh var. Afyonkarahisarımız’ın her bölgesinden , Her İş ve Meslek alanından Bir çok Aday Adayımız Başvuru yaptı. Ve Şuhut’umuzdan da Afyonkarahisar Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan kardeşimizde Milletvekilliği Adaylığına başvuru yaptı. Rabbim Hayırlı Eylesin İnşallah. Geçtiğimiz Hafta Boyunca Tüm Aday Adaylarımız Şuhut Ak Parti İlçe Teşkilatımızı Ziyaret ederek Fikir ve Projeleri Hakkında görüşerek memleketimize daha fazla nasıl yararlı olabiliriz konusunda tek tek Görüşmeler Sağladık.  Arkasından Perşembe Günü Ak Parti İl Başkanlığımızın Düzenlediği, Ak Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Millevekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban ve Tüm İlçe Başkanları, Belediye Başkanları Ve Ak Parti Teşkilatlarımızla Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantımızı Gerçekleştirdik. Adaylarımızın Hepsinde de Heyacan Ve Hizmet Aşkı İlk Günkü Gibi. Herkesimden Herkesime Hitap Eden Aday Adaylarımıza Çıktıkları Bu Kutlu Yolda Başarılar Dilerim. Ve yine 25 Mart 2023 Cumartesi Günü Ak Parti herzaman demokrasiden yana ve tarafsız bir şekilde aday belirleme sürecimizi gerçekleştirdik. Teşkilatlarımızın Yoğun Katılımı % 92 gibi bir oran ile 44 Milletvekili Aday Adayı na E-Temayül yoklamamızı dijital ortamda kullandırılarak tamamladık.
Hemşehrimiz Kıymetli Bakanımız Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu Deprem Araştırma Komisyonu Başkanlığı Gibi Yine Önemli Bir Görev Üstlendiğinden dolayı proğramımıza Katılılım sağlayamadığı için telefonla Sürecin Ülkemize ve Afyonkarahisar ımıza Hayırlar Getirmesini Temenni etti. 
Sıkça Sorulan Bir soruyada Cevap vermek isterim. Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Milletvekili Adaylığı ile ilgili Bundan önceki Dönemlerde de olduğu gibi hiçbir zaman Milletvekilliği Aday adaylığı Başvurusunda bulunmamıştır. Herzaman ki gibi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Takdiri ile Bakan ve Milletvekili gösterilmiştir. Ve Sayın Bakanımızdaki Heyacan Ve Görev Azmi İlk Günkü Gibi Herkese Örnek Bir Davranışıdır. 
 

Ak Parti Şuhut Teşkilatı olarak Herzaman Halkın Arasındayız. Köylerimize ve Şuhutta Yaptığımız ziyaretlerde Halkımızla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arasında Kurulan Gönül Bağının Sımsıkı olduğunu Görüyoruz. Ve Halkımız Teveccüh Göstererek Nereye Gitsek Ak Partiye Bizi Üye Yap. Safımız Belli olsun. Bizde varız Çalışmalarınızda diyerek bizi onurlandırıyolar ve şu zaman itibariyle Şuhut Ak Parti Üye Sayımızı Tüm zamanlara göre Rekorunu kırdı. 7000 ini aşkın üyemiz oldu ve gün geçerek artıyor. Yine Şuhut Rekor Bir oyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı seçecektir. Ak Parti miz de Yine olduğu Gibi Altarnatifsiz Ülkemizin ve Memlektimizin Birincisi olacaktır.  Ak Parti Döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Önderliğinde Sadece Şuhut umuz 2,5 Milyar Tl Lik Yatırım aldı. Barajlardan Yollara, Hastaneden Sağlığa, Eğitimde Üniversitelere, Yeşil Alanlarımızıdan Millet Bahçemize, Yapılan Hizmetler tekrar Yapılacak olan Hizmetlerin Teminatıdır. Ülkemizde de Birçok alanda Sağlıktan Ulaşıma, Enerjiden Sulamaya, Savunma Sanayiden Eğitime, Milli Teknoloji Hamlemizden,  Mavi Vatan Projemize Sayamıdığımız Birçok Yatırıma ve Yeni TÜRKİYE YÜZYILI’nda Dünyanın Güçlü Ülkelerinden Biri  Haline Geldiğimiz TÜRKİYE için yeniden AK PARTİ yeniden RECEP TAYYİP ERDOĞAN.
 Gelelim 6+1 Masaya Şöyle Bir bakalım Kim Kiminle? Normal Hayatta Yan Yana gelemeye imtina edenler nasıl oldu da bir araya geldi? Masadan Kendi İradesiyle Kalkanlar, Kimlerin İradesiyle Geri oturuyorlar? Vaatlerine Bakıyoruz Öne çıkan sadece Yıkım ve Özerk yönetim. Türkiyeyi Durdurma ve parçalamaya yönelik eylem ve hareketler. HDP ye verilen sözler, ABD nin isteklerini yerine getirme, Avrupa Birliğinin Sözünün Dışına Çıkmama, HDP li Ahmet Türk ün Dediği ‘ Bu dönem Sayın Öcalanın özgürleşme dönemidir’ vurgusu yaparak kimlere neyin sözü verildiği apaçık ortadadır. Yerli ve Milli Savunma Sanayimizi Durduracağız diyen dille, Külliyeyi Yıkacağız, Ayasofyayı Müzeye Çevireceğiz, İmam Hatipleri Kapatacağız, Müslümanları yargılayıp, Selahattin Demirtaşı ve Osman Kavalayı Serbest bırakacağız diyen Dil ve hareket aynıdır. Buda gösteriyorki 14 Mayıs seçimleri Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Geleceği, yok olup var olma meselesidir. Haç İle Hilalin Seçimleridir. Terör Örgütlerinin Adayı ile Ümmmetin adayının seçimidir. İmam-ı Şafi nin verdiği cevapta ki gibi
Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız?
Dedi ki: Düşman okunu takip edin,
o sizi Hak ehline götürür.
Milletimizin Güçlü Feraseti İle Yine Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN rekor bir oyla Cumhurbaşkanı seçilecektir. Sefer Bizden, Zafer Allah’tandır. Seçimler Ülkemize ve Memleketimize Hayırlar Getirsin İnşallah.


Başkan Korkmaz'dan Toplantı Sonrası Basın Açıklaması

Başkan Korkmaz'dan Toplantı Sonrası Basın Açıklaması