Başkan ibrahim Eroğlu Köy Ziyaretlerinde Çiftçilerle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor 
Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu ve Kooperatif Müdürü Fazlı Öztürk, köylerimizi ziyaret ederek çiftçilerimizin istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. 


Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu ve Kooperatif Müdürü Fazlı Öztürk, köy ziyaretleri kapsamında Kayabelen, Güneytepe, Atlıhisar, Balçıkhisar ve Mahmut Köylerinde çiftçilerle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Eroğlu, Müdür Öztürk ve çiftçiler çay tadında hasbihal ederek çiftçilik ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Eroğlu, çiftçilerin istek ve taleplerini dinleyerek her daim çiftçilere yönelik çalışma ve projelerinin oluşturulacağını belirtti. Göreve geldiklerinden itibaren yürekten çalıştıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, özellikle çiftçilerimizin istek ve taleplerini not aldıklarını ve bu sorunlarına kısa zaman içerisinde merhem olduklarının altını çizdi. Çiftçinin çalışkan ve hizmetkar olduğunu tırnaklarını kazıyarak alın teriyle zor şartlar altında kazançlarını sağladıklarını belirterek her zaman çiftçilerimizin yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Eroğlu çiftçilerimize minnettar olduklarını belirtti. 
Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu ve Kooperatif Müdürü Fazlı Öztürk misafirperverliklerinden dolayı çiftçilerimize teşekkürlerini ifade ederken, çiftçilerimiz ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.


Başkan ibrahim Eroğlu Köy Ziyaretlerinde Çiftçilerle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Başkan ibrahim Eroğlu Köy Ziyaretlerinde Çiftçilerle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor a