Başkan Gültekin Uysal'dan Şuhut'ta İstişare Toplantısı 
Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal zafer'in başkenti Şuhut ilçesinde ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik kapsamında istişare toplantısı gerçekleştirdi. 


Şuhut Keşkek Evinde gerçekleştirilen birlik ve beraberlik kapsamındaki istişare toplantısında açılış konuşmasında Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül yazılı olarak yapmış olduğu açıklamalarında, "Tabii önümüz çok sıcak bir ortama girdi biz bu toplantımız genişletilmiş olarak merkezde yapmayı düşünüyorduk. Daha ileriki günlerde yapacaktık ama bu haftaya çektik. Bu hafta da Afyon'da uygun bir yer bulamadık. Tabi keşkeğin ana vatanı olan Şuhut Mehmet abim dedi ki Şuhut'ta yapalım keşkeğin anavatanı olan çok teşekkür ediyorum onun için buradayız. Genel başkanımızda çok arzu ediyordu sizlerle beraber bir araya gelmeyi. Genişletilmiş olarak gerçekleştirdiğimiz ama biz bugünümüzü değerlendirmek açısından bir araya geldik. Tabi biz birlikte inanan arkadaşlar sizlerle birlikte millet ittifakının kazanacağına dair en ufak ümitsizliğimiz dün de yoktu bugün de yok. İfade etmem gerekir ki sayın genel başkanımızın yolu bizim yolumuzdur. Bu yolun sonu aydınlıktır bu yolun sonu başarıdır bu yolun sonu zaferdir ülkenin kurtuluşudur demokrasinin ve hakkın gerçekleştirildiği yerdir. 

Bu noktaya bu hedefe hep birlikte varacağız inşallah" dedi. 
Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal konuyla ilgili açıklamalarında, "Bu açıdan bir kararla pek çok şeyin kararını vereceğimiz bir tercihte olacağına inanıyoruz. Dünden bugüne temsil ettiğimiz iddiaların düşünceleri fikirleri bir hizmet çizgisinde bugün ve yeniden Türkiye'nin önünde kuvvetli bir heyecan oluşturacak programda buluşturmak adına devamlı bu bayrağı her birimiz her birimiz yarınlara taşımak adına mücadele veriyoruz. Bu açıdan buhram döneminden çıkabilmek adına insanımızın milletimizin zihni sistematik dezenformasyon bültenleri ile beraber doğru ve yanlışın yer değiştirdiği bu süreçte  hakkı tutup kaldırmanın da bizim önümüzde zorluğunu tüm bunlara rağmen doğruluğu ispat edilmiş bir çizginin mensupları olarak bizim intikamımız neyse bugün de odur. Elbette değiştirilmiş şartlar var değişen dinamitler var ülkenin değişen seçmen portresi var. O seçmen portre'nin farklı şartlı talepleri var. Bizde farklı olarak ölçülerimiz sabit kalmak kaydıyla bugünün Türkiye'sine bugünün nizamıyla taleplerine karşılık düşecek programı ile milletin önünde olmalıyız. Bugün de tek bir ölçümüz var ülkenin maruz kaldığı muhatap olduğu bu yıkım döneminden buhran döneminden çıkması tarihi yerinden çıkması tarihi yürüyüşüne devam edebilmesi bunun içinde kuvvetli bir enerjinin ülkenin büyüklüğüne denk siyasi akılla programla var gücümüzle çabalıyoruz. 

Bugün Şuhut'taydık başta Nuri abi olmak üzere İbrahim abi ve diğer arkadaşlarımız elbette şimdi Mehmet abiyi saymazsak alınır yani çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kısa sürede daha genç bir ortak paydada özellikle yönetici kadrolarımızla buluşmak istiyoruz. Kısa zamanda inşallah Afyon'un her noktasında ilçelerinde köyünde kasabasında anı iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. Allah yardımcımızdır diyerek çıktığımız bu yolda Allah milletimizle her zaman gönlündeki sevdası her zaman ortadadır. İnşallah o sevdaya denk gelecek o heyecanı sevda'ya dönüştürürüz diyorum" dedi. 


Samimi bir ortamda devam eden toplantıda Genel Başkan Uysal ve il yönetim, ilçe yönetim ve ilçe başkanlarına ilçenin yöresel tescilli keşkeği ikram edildi. 
Toplantı günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Toplantıya Demokrat Parti Şuhut İlçe Başkanı İbrahim Ölmez ve Demokrat Parti Eski Belediye Başkanı Nuri Oynağanlı ev sahipliği yaptı.

 


Başkan Gültekin Uysal'dan Şuhut'ta İstişare Toplantısı

Başkan Gültekin Uysal'dan Şuhut'ta İstişare Toplantısı