AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı, AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresinde güven tazeleyen mevcut Gençlik Kolları Başkanı Şuhut'lu hemşehrimiz Ethem Karahan'a destek için kongre alanında yerini aldı.

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, AK Parti  ŞuhutŞ Kolları Başkanı Hatice Ak ve Şuhut'lu Ak gençler Güven tazeleyen AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan'a hayırlı uğurlu olsun temennilerini iletti. 

Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Ethem Karahan güven tazeledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi divan başkanı ve divan üyelerinin belirlenmesi ile sürdü. Divan başkanı seçilen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Coşkun Keklik, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, AK Parti'ye yeni katılan gençlere siyasi hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan yaptığı konuşmada, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. 2023 hedeflerine ulaşmak için çalıştıklarını ifade eden Karahan, “Biz bir zamanlar cihanı titreten Osmanlı'nın torunlarıyız. Grozni'yiz, Keşmir'iz, Kandahar'ız, Saraybosna'yız, Bağdat'ız, Buhara'yız, Taşkent'iz, Doğu Timör'üz, Türkistan'ız, Ahıska'yız, Halepçe'yiz, Kırım'ız, Hocalı'yız ve biz Anadolu'yuz. Yıllarca bu topraklar bayrak diye ağladı, vatan diye ağladı. Anadolu’m Allah diye ağladı, ezan diye ağladı, Kur'an diye ağladı. Bir hilal uğruna ne Halliler can verdi, ne Ömerler, ne Abdullah Tayyipler inledi. Ne güneşler battı kara toprağın bağrında, gün geceydi, mevsim kıştı, bahar hazandı. Bu aziz milletin kaderiyle oynayan darbecilere, faiz lobilerine, statükoculara, alçak yapılara, Vahdettin’e hain diyenlere, Adnan Menderes'i indirenlere, Turgut Özal'ı zehirleyenlere ve Mücahitleri boncuk boncuk terletenlere karşı duran bir lider çıktı. Haksızlığa susmayan, mazluma sahip çıkan, küfre tokat atan, İslam sancağını kıta kıta dalgalandıran, dünyayı beşten büyük kılan bir adam Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise konu ile ilgili açıklamalarında, ''Sizler asım'ın neslisiniz ve Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımızın hedeflerini gerçekleştirecek olan sizlersiniz. Bilhassa Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasınız hedefiniz 2053 gençler hazır mısınız. İnşallah sevgili gençler sevgili kardeşlerim hemşehrilerim tabi ben de bugün sizlerle birlikte olmaktan sizlerle gönül sevdası ile kucaklaşmaktan duyduğum büyük mutluluğu kelimelerle ifade etmem mümkün değil. AK Parti 15 seçimde büyük bir zafere imza attı her seçimi kazandı. Afyonkarahisar'da hakikaten her seçimde AK Parti'nin yüzünü ak etti. Bilhassa sevgili gençler en son mali idare seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak 59 belediyenin 54'ünü yani yüzde doksanını alarak destan yazdınız.

 

 

 






 


Başkan Ethem Karahan Güven Tazeledi

AK Parti Şuhut'tan Hemşehrimiz Karahan'a Tam Destek