Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında; Ramazan-ı Şerif ayının habercisi olan Berat Gecesinin ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileklerinde bulunarak, şu ifadelere yer verdi.

“Berat gecesi Peygamber Efendimizin (S.A.V) ifadesi ile af, mağfiret ve aydınlanma gecesidir. Milletçe zor zamanlar geçirdiğimiz bu anlarda, Rabbimizin affına sığınarak bağışlanma için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırdığımız kalpleri onarmak, için de iyi bir fırsattır.
Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygıyı arttıran bu mübarek geceler, aynı zamanda manevi güç kazanmaya fırsat sağlayan önemli gecelerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu gece vesilesi ile aramızdaki gönül bağlarının daha da güçlenmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin Berat Gecesini tebrik ediyorum. Bu gece de yapacağımız duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.


BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI