BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında; “Mesai kavramı gözetmeksizin canla başla mesleğini yerine getiren başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bütün mücadelesi; İnsanlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamaktır. Her alanda büyük bir yükseliş kazanarak gelişen ülkemiz, sağlık alanında da dünyadaki gelişmeleri eş zamanlı olarak takip etmiştir.

Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış her zaman artarak devam etmiştir.

Özellikle dünyayı kasıp kavuran Pandemi süresince yaptıkları fedakarlıklar herkes tarafından takdir edilmiş, sağlık çalışanlarının kıymeti bir kere daha anlaşılmıştır. Onlar, canları pahasına can kurtarmak için bıkmadan, usanmadan, yılmadan mücadele ederek, Covid-19 salgınıyla mücadele noktasına yılmadan ayakta durmayı başarmışlardır.

Büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık ordumuzun fedakâr mensuplarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.


BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI