Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, ilçemizde faaliyet gösteren sera sahipleri ile Termal Otelimizde bir araya gelerek kendileriyle bir değerlendirme toplantısında bulundular.

Afyonkarahisar İl Tarım Müdürü İbrahim Acar’ın da hazır bulunduğu toplantıda, Domates ihracatının kısıtlanması ile ilgili sera sahiplerimizle bir değerlendirme toplantısı yapılarak, kendilerinin dilek, istek ve şikayetlerinin giderilmesi noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, sera sahipleri ile yaptığı toplantıda ilçemizde özellikle domates sektöründe başı çektiklerini belirterek, domates ihracatının kısıtlanması ile oluşan durgunluğun sektörü etkilememesi için karşılıklı istişarelerde bulunarak bununla ilgili yapılabilecek hareket noktalarını görüştüler.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı ilçemizin lokomotif sektörlerinden birisi olan seralarımızın tekrar domatesi ihracatının yapması için gerekli girişimleri başlattıklarını ifade ederek, inşallah en kısa zamanda bu kısıtlamanın düzelerek, sektördeki dalgalanmanın normal haline döneceğini ifade ettiler.


BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SERA SAHİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SERA SAHİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ