Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı iftar sofralarında hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyor. Bu bağlamda ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımız ile buluşan Başkan Dr. Mustafa Çöl, kendilerine hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından Rama otelinde misafir edilen depremzede vatandaşlarımız ile İftarını açan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, kendileriyle istişarelerde bulunarak, istek, dilek ve temennilerini dinlediler.

İftarımızın akabinde depremzede vatandaşlarımıza hediye takdim eden Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

İftar programı sonrasında yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşan Kaymakamlık personeli Mehmet Çalışkan’ın ailesine taziye ziyaretine giden Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, kendilerine başsağlığı dileklerinde bulunarak, sabırlar diledi.

Ramazan ayının paylaşmak olduğunun altını çizen Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, sevinçleri olduğu gibi acıları da paylaşmamız gerektiğini ifade ettiler.


BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “RAMAZAN PAYLAŞMAK DEMEK”

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “RAMAZAN PAYLAŞMAK DEMEK”