Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, bu akşam kılınacak ilk teravih namazı ve ilk sahur ile başlayacak olan mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Oruç sabrın, sabırda imanın yarısıdır. Ramazan ayı ilçemize, memleketimize ve tüm İslam alemine hayırlı olsun diyerek şu ifadelere yer verdi.

“Gönüllere huzur veren on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan Ramazan ayında kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı ve yardımlaşmayı inşallah hep birlikte yaşayacağız.

Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı güzel davranışları artırarak, en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Allah bu mübarek ayda dilimizi, kalbimizi, tefekkür dünyamızı ve bütün hayatımızı Ramazan’ın getirdiği güzelliklerle buluşturmayı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle; içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.”


BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN”

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN”