Başkan Bozkurt’tan Yeni Yılı Mesajı Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Bozkurt mesajında 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Recep Bozkurt yayımladığı mesajında tüm vatandaşların 2022 yılını kutladı. 

Yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Bozkurt, geçmiş bir yılın muhasebesi ve tecrübesi ile 2022 yılını yeni hedefler ve fırsatlarla değerlendirme umudunu taşıdıklarını ifade etti. Başkan Bozkurt mesajında, “Tasasıyla, üzüntüsüyle iyi, kötü günler yaşadığımız bir yılı daha geride bıraktık. 2022 yılının her alanda güzelliklerle geçmesi umudu içerisindeyiz. Korona virüs salgının etkisini sürdürdüğü hareket alanımızı kısıtladığı 2021 yılında sorumluluk alanımız içerisindeki uğraşlarımız hep devam etti. Badireli geçen bir yılda kendi yerelimizde hayata geçirdiğimiz hizmetlerle, planladığımız projelerle zor günlerde bile halkımızın ve ilçemizin beklentilerini karşılama gayreti içerisinde olduk. 

Sergilediğimiz performansı yeni yılda daha fazla arttırarak belediyecilik alanında ilçemizin gelişimine ivme kazandıracağız” dedi. 2022 yılını hizmetlerle dolu geçireceklerini kaydeden Başkan Bozkurt, “Her yıl bir önceki yıla göre değişim ve dönüşümün hissedildiği ilçemizde 2022 yılında uygulayacağımız hizmetlerle bu geleneğimizi devam ettirme çabası içerisinde olacağız. Altyapısını tamamladığımız, üstyapısını ciddi bir ilerleme kat ettiğimiz kadim şehrimizde bundan sonra daha fazla sosyal belediyecilik hizmetlerine ağırlık vereceğiz. Bununla birlikte icra ettiğimiz vazifenin vermiş olduğu sorumlulukla her gün olduğu gibi her yıl yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların muhasebesini tutmaya devam edeceğiz. Bu duygularla yeni yılın İlçemize, bölgemize ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederken tüm vatandaşlarımızın 2022 yılını en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı

.


Başkan Bozkurt’tan Yeni Yıl Mesajı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’tan Yeni Yılı Mesajı