Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçemiz sağlık kuruluşlarını ve sağlık personellerini ziyaret ederek sağlıkçılara yapılan şiddetin sona ermesi için daima yanlarında olduklarını ifade etti.


 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt 'a sağlık kuruluşları ve sağlık personelleri ziyareti esnasında, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, Şuhut Belediye Meclis Üyesi Şevket Çuhadar ve zabıta personelleri eşlik etti. Başkan Bozkurt ve beraberindeki heyet, hastane yönetimi ve sağlık personelleri ile görüşerek gönüllerini aldı. Akabinde Sağlık personelleri ile tek tek ayaküstü ü bir süre hasbihal ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sağlık kuruluşları ve sağlık personelleri ziyareti, günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Ayrıca Başkan Bozkurt sağlık çalışanlarına çikolata ikramında bulundu. 
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, konu ile ilgili yaptığı açıklamalarında, "Sağlık Calışanlarımızın Yanındayız.
Şuhut Devlet Hastanesindeyiz.
Hastanemizde görev yapan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik.Sağlık çalışanlarımıza yönelik gerçekleştirilen saldırıları şiddetle kınıyorum.
Sağlık okumak; emektir, uykusuzluktur, fedakârlıktır, başkalarının yarasına merhem olurken bundan mutluluk duymaktır.Bizim sıhhatimiz için daima yanımızda olan sağlık görevlilerimize kalpten teşekkürlerimizle" dedi.


Başkan Bozkurt'tan Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Başkan Bozkurt'tan Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti