İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Kongresi Eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşti. 

Üsküdar Libadiye'deki DSİ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Suat Benli yeniden güven tazeledi. Eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve onlarca Şuhut'luların katıldığı olağan kongrenin yönetim kurulu listesi ve üyeleri ise, Suat Benli, Tarık Özaşkın, Ali Yonca, Halil İbrahim Doruklu, Güngör Dündar, Mehmet Çaylak, Osman Uçar, Prof. Dr. Eyüp Sarıtaş, Süleyman Kısacık, Ziya Alçiçek, Anıl Halis Akar'dan oluştu. 


Kongrenin açış konuşmasını yapan Dernek Genel Başkanı Suat Benli pandemi nedeniyle gerçekleştiremedikleri kongreyi yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti. 2006 yılında kurulan Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 16 yıl boyunca pek çok faaliyete imza attığını kaydeden Benli, İstanbul'da yaşayan Şuhut'luların ortak noktası olmayı sürdüreceklerini söyledi.


Başkan Benli yeniden güven tazeledi

Başkan Benli yeniden güven tazeledi