Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ,  15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz’u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirten Başkan Akdağ, “15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Başkan Akdağ, mesajında şu ifadeler yer verdi:

“FETÖ/PDY mensupları ve iş birlikçileri tarafından ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Bu ülke tarihi boyunca büyük badireler atlattı. 15 Temmuz da bu badirelerden bir tanesiydi. Çok şükür ki, tarihi boyunca devletinin muhafızı olan Türk milletinin dik ve kararlı duruşu sayesinde bu badire de büyük bir kahramanlık öyküsüne konu olacak şekilde atlatılmıştır. Kara başlayan ancak sonu aydınlık olan o gece ortaya koyduğu kahramanlıklarla tüm dünyaya kim olduğunu açıkça gösteren bu aziz millet nasıl bu güne kadar bayrağını, yurdunu ve birliğini namusu addederek korumuşsa bundan sonra da koruyacaktır Allah'ın izniyle. Bu vesileyle, milletinin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı ve güzel bir ömür diliyorum" dedi.

 

 


Başkan Akdağ’dan 15 Temmuz Mesajı

Başkan Akdağ’dan 15 Temmuz Mesajı