Geçtiğimiz günlerde south Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurul seçiminde güven tazeleyen Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren, İl Genel Meclisi Üyesi Umut Eroğlu, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli ve belediye meclis üyeleri Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen hayırlı olsun ziyareti, Başkan Bozkurt, Başkan Diren ve beraberindeki heyet ve Başkan Akdağ ve yönetim kurulu üyelerinin gündem ile ilgili fikir alışverişleri ile devam etti.

Ziyaret sonunda Başkan Akdağ ve ekibi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Bozkurt, Başkan Diren ve beraberindeki heyet ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca Başkan Bozkurt Zafer Meşalesinin yakıldığı Mukaddes Topraklarında Büyük Taarruz Karargâhının 100. yıl dönümü dolayısıyla 100. yıl plaketi takdim etti. 
Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


Başkan Akdağ ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan Akdağ ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor