Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Zeybek yazılı olarak yayınladığı mesajında, ‘’Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Üç aylar Regaib Kandiliyle başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda Bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır.

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesi, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde başta ilimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hâkim olması için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle, Regaip Kandili’nizi en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum’’ sözlerine yer verdi.


Başkan Abdullah Zeybek’ten Regaip Kandili Mesajı

Başkan Abdullah Zeybek’ten Regaip Kandili Mesajı