Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Balçıkhisar'lılar Derneği öncülüğünde Afyonkarahisar'da  düzenlenen keşkekli kahvaltı programında köy sakinleri bir araya geldi.

Afyonkarahisar'da Bozcalar Çarşısında bulunan Balçıkhisarlılar Derneği Binasında düzenlenen Şuhut ilgimizin tescilli yöresel yemeği olan keşkekli kahvaltı programına, Balçıkhisar'lılar Derneği Başkanı Ali Rıza Kumrular, Balçıkhisar Köyü Muhtarı Dinnur Kavak ve çok sayıda Balçıkhisar'lı köy sakinleri katıldı. Kur'an'ı Kerim tilaveti ve duaların okunması ile devam eden samimi bir ortamda birlik ve beraberlik çerçevesinde düzenlenen keşkekli kahvaltı proğramı günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafları ile devam etti. Balçıkhisar Köyü Muhtarı Dinnur Kavak toplantının birlik ve beraberliğin dahada güçlenmesi için yapıldığını söyledi. Muhtar Kavak birlik ve beraberlik içerisinde yapılan toplantının devam edeceğini buna öncülük olan Balçıkhisarlılar Derneğine canı gönülden teşekkürlerini iletti.

Balçıkhisarlılar Derneği Başkanı Ali Rıza Kumrular konuyla ilgili açıklamalarında, "Afyon Balcıkhisarlılar Derneği olarak birlik, beraberlik, dayanışma ve sevgi bağlarımızın kuvvetlenmesi için her yıl böyle etkinlikler düzenlemekteyiz. Biz Balcıkhisar'lılar olarak büyük bir aileyiz" dedi.

Şuhut Postası Haber Merkezi


Balçıkhisarlılar Keşkekli Kahvaltıda Buluştu

Balçıkhisarlılar Keşkekli Kahvaltıda Buluştu