Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un telekonferans katılımıyla, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki Millet Bahçesinde ilk fidan protokol üyeleri tarafından toprakla buluşarak can suyu verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Afyonkarahisar ziyaretinde Şuhut ve Sandıklı ilçelerinin Millet Bahçesi Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dağaslan, Şuhut İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Mehmet Özdemir, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Üyesi Umut Eroğlu ve protokol üyelerinin katılımlarıyla ilk fidan toprakla buluşarak can suyu verildi.
Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, konuyla ilgili açıklamalarında, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bakanımızın telekonferans katılımlarıyla Şuhut'ta uzaktan bağlantı yöntemiyle ilk fidanı toprakla buluşturduk. İnşallah en kısa sürede buranın bitimiyle hizmete alındığında hep birlikte göreceğiz, yaşayacağız. Burası tabi güzel Şuhut'umuzun güzelliğine güzellik katacak bir proje. Bu vesileyle tekrar başta Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Çevre Şehircilik Bakanımıza, bürokratlarına, herkese teşekkür ediyoruz. Tabi mutlaka bunun buraya gelmesini sağlayan valimize, milletvekillerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah ilçemiz için hayırlı ve güzel olmasını temenni ediyorum" dedi.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise konu ile ilgili açıklamalarında, "Şuhut ilçemizde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bakanımızın ve diğer hazurun katılımıyla ilçemizde Millet Bahçesi'nin temel atma törenini gerçekleştirdik. Canlı bağlantı ile yaptık bu işlemi Afyonkarahisar merkezden sayın bakanımızın telekonferans teşrifleriyle millet Bahçesi'nin ilk fidan dikme ve temel atma merasimini gerçekleştirmiş olduk. Bu millet Bahçesi'nin halkımıza milletimize ve Şuhut'umuza Cenab-ı Allah'tan hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Tabii burası 140 bin metrekare bir alana sahip devasal bir proje hakikaten çok ciddi kaynaklarla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin marifeti ile yapılmış bir proje. Bu projeyi bizden esirgemeyen başta cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün değerli yöneticilerimize, idarecilerimize, milletvekillerimize, bakanlarımıza, valimize, kaymakamımıza, ilçe teşkilatlarımıza ben en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Pandemi sürecinde bile dünyanın şakır şakır döküldüğü Şuhut'umuzda dahil olmak üzere ülkemizin her karış toprağında yeni yatırımlarla yeni faaliyetlerle hizmete devam demek suretiyle 83 milyon insanımıza hizmet etmenin onuru ve gururu içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile bu projenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını Ben Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. 

 


Bakan Kurum'un telekonferans katılımıyla Şuhut Millet Bahçesinde ilk fidan toprakla buluştu

Bakan Kurum'un telekonferans katılımıyla Şuhut Millet Bahçesinde ilk fidan toprakla buluştu