Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2022 yılının Aralık ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi. 

Toplantıda gündem maddeleri konuşularak karara bağlandı.

Toplantının on ikinci gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, Yönetim Kurulu’nun 2022 Yılı Kasım-Aralık Faaliyetleri hakkında sunum yaptı. 

Toplantının son gündem maddesinde ATSO Meclis Üyeleri Serkan Sarıçiçek, Mesut Tabak ve Ali İhsan Çiloğlu ile ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Ahmet Hikmet Dönerkaya söz alarak görüşlerini dile getirdi. 

Bu bölümde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO’nun 2023 Yılı Bütçesi’nin oybirliğiyle tasdik edilmesi dolayısıyla tüm Meclis Üyeleri’ne teşekkür etti. Serteser, Merkez 2’nci OSB ve Afyonkarahisar Sağlık Endüstri Bölgesi hakkında Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. 

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, toplantıdaki ikramları dolayısıyla ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler ve İbrahim Sömer’e; katılımları dolayısıyla Meclis Üyeleri’ne teşekkür ederek toplantıyı kapattı. 

 


ATSO Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı

ATSO Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı