Millet İttifakı il başkanları ilçe ziyaretleri kapsamında Zafer Meşalesinin yakıldığı topraklar olan Şuhut ilçesinde bir araya geldi. 
 

Millet İttifakı İl Başkanları Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş ev sahipliğinde Şuhut Keşkek Evinde birlik ve beraberlik kapsamında bir araya geldi. Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl başkanlığı Niyazi Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen birlik ve beraberlik kapsamında ki toplantıya, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı (CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz), İYİ Partisi İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun rahatsızlığı dolayısıyla İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanı Müzahir Özaşkın, Deva Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve partili ilçe başkanları katıldı. 

Millet İttifakı İl Başkanlarının günün anlam ve önemine binaen yaptıkları konuşma ile devam eden toplantı, hatıra fotoğrafı ile son buldu. Ayrıca toplantıda ilçenin tescilli yöresel yemeği olan keşkek ikramı yapıldı. 


 


Altılı Masa Zafer Meşalesinin Yakıldığı Topraklarda Seçim Stardını Verdi 

Altılı Masa Zafer Meşalesinin Yakıldığı Topraklarda Seçim Stardını Verdi