Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Akyuva Köyünde, Akyuva Köyü Muhtarlığı'nın girişimleri neticesinde parke taşı yapım bakım çalışmaları başladı. 

Akyuva Köyü Muhtarlığı'nın girişimleri ile Şuhut İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan parke taşı çalışmaları tam gaz devam ediyor.  Akyuva Köyü Muhtarı İsmail Karataş'ın girişimleri ile muhtarlık binasının bulunduğu istikametten başlayan parke taşı çalışmaları Akyuva Köyü Göletine kadar devam edeceği öğrenildi. 

Akyuva Köyü Muhtarı İsmail Karataş konu ile ilgili açıklamalarında, "Muhtarlığımızın girişimleri ile köyümüzde parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Tabii ki de bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen  Şuhut Kaymakamımız Erkan Kaçmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, Ali Altan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi canı gönülden sunuyorum. İnşallah köyümüzde her branşta çalışmalar devam edecek. Şu anda çalışmaları sürdüren ilçe özel idare ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.


Akyuva Köyünde parke taşı yapım çalışmaları başladı

Akyuva Köyünde parke taşı yapım çalışmaları başladı