Afyon Kocatepe Üniversitesi Motosiklet Topluluğu ve Afyon Scooter Grubu Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine gezi etkinliği düzenledi. Düzenlenen Gastronomi Sürüşü etkinliğine Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han'da eşlik etti.


Afyon Kocatepe Üniversitesi Motosiklet Topluluğu ve Afyon Scooter Grubu 61 kişilik motosiklet grubu ile Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Keşkek Evi, Bininler Turizm bölgesini ve Şuhut'lu Şehitler ve Gaziler Hatıra Merkezini ziyaret etti. İlk olarak Keşkek Evini ziyaret eden Afyon Kocatepe Üniversitesi Motosiklet Topluluğu ve Afyon Scooter Grubuna Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han tarafından ilçenin tescilli keşkeğini ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Burada samimi bir ortamda devam eden program Bininler Turizm bölgesi ziyareti ile devam etti. Bilinler ziyaretinde motosikletliler grubuna Kaymakam Harun Reşit Han'da eşlik etti. Burada kız ziyaretinin ardından motosikletler grubu Şuhut'lu Şehitler ve Gaziler Hatıra Merkezini ziyaret etti.

Gezi sonunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Motosiklet Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mahmut MASCA ve Afyon Scooter Grubu Başkanı İbrahim Efe Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han'a ev sahipliği için teşekkür ettiler ve ilçemizden ayrıldılar.


AKÜ MOTOSİKLET TOPLULUĞU VE AFYON SCOOTER GRUBUNDAN ŞUHUT GEZİSİ

AKÜ MOTOSİKLET TOPLULUĞU VE AFYON SCOOTER GRUBUNDAN ŞUHUT GEZİSİ